Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 17 november 2019 tot en met 8 december 2019. De eerstvolgende keer is op 17 november 2019 14:00

  • Locatie: Kerk van Aerdt
  • Categorieën:
  • Toekomstige data:

Expositie van origami van Jeanine van Dalen en van sieraden van Zilvergilde L’Uniek. Ook is er schilderwerk van Agnes Oosthuis-Weelink.

Jeanine van Dalen is gegrepen door papier. In haar opleiding tot grafisch vormgever moest zij een ontwerp maken voor een eindexpositie als afronding. Het werd origami. Zij heeft dat zo weten te ontwikkelen dat haar werk geëxposeerd werd in museum De Fundatie in Zwolle.

Zilvergilde L’ Uniek is een collectief van enkele edelsmeden uit Doesburg en omgeving: Irene van der Horst Bakker, Yvon Bilderbeek en Tiny van Zeijl. Zoals het vroeger bij de Gilden ook gebruikelijk was, maken zij ieder hun eigen sieraden in eigen stijl, maar ze delen hun passie, inspiratie en vakmanschap. Hun sieraden zijn altijd uniek en ook een beetje ludiek.
Het werk van/ Agnes Oosthuis-Weelink is te omschrijven als abstract in oneindig veel structuren of (semi) realistisch. Zij werkt met olieverf soms gecombineerd met ecoline krijt of inkt. Het gaat haar om een krachtige uitstraling en dat bereikt zij vooral met olieverf.

Bij de opening zingt Alie Hadders duetten met tenor Jurgen de Jong met pianobegeleiding van Frank Leurs.

Exposities en concerten in de Kerk van Aerdt Kerkweg 26 6913 AK Aerdt.
Tentoonstellingen uitsluitend op zondagen van 14.00 tot 17.00 uur, vrij entree. De openingen zijn om 14.30 uur.