Op vrijdag 26 oktober ontwaken heksen, geesten en andere merkwaardige engerds in Aerdt. Beleef een spannende tocht door het dorp op deze duistere en griezelige avond!

Vanwege het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een
halloween spooktocht door Aerdt. De tocht is geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 14 jaar. Voor kinderen t/m 8 jaar wordt begeleiding met ouders verwacht. Aanmelden om mee te lopen in de tocht is niet nodig.

Aanvang: 18:30 uur
We verzamelen in het dorpshuis.

Vanaf 19:00 uur starten we elke 5 minuten in groepen aan twee verschillende routes die afgestemd zijn op griezeligheid. Na de tocht zijn er in het dorpshuis tot 21:30 uur warme dranken en hapjes te verkrijgen.

Op basis van de spookhuizen en snoepadressen in Aerdt bepalen wij de route van de tocht. Wil jij je aanmelden als spookhuis? Kunnen de kinderen bij jou aanbellen voor ‘trick of treat’? Of wil jij bijdragen als vrijwilliger of als griezel? Meld je dan vóór 20 oktober aan via halloween@aerdt.info o.v.v. naam, adres en telefoonnummer of neem contact op met Sylvia Pothof, Kerkweg 43 te Aerdt.