Project Aerdt bloeit op! is bedacht door de dorpsraad om niet alleen het dorp fleuriger te maken, maar ook om een nieuwe start te symboliseren na de herindeling als nieuwe gemeente Zevenaar. Aangezien het in november 2017 verkiezingstijd was, hebben we een ludieke actie gekoppeld aan de uitdeeldag van de vele krokusbollen. De politieke partijen mochten namelijk hun eigen ‘taartpunt’ komen inpoten met bollen. De één was daar wat handiger in dan de ander. Inmiddels is het voorjaar van 2018 in volle gang en zijn de krokusbollen uitgekomen. Het eerste jaar is de dichtheid wat karig, maar over de jaren verwachten we een natuurlijke uitdijïng van de krokussen vanuit deze cirkel.

Met deze animatie de beelden van het eerste jaar: Politieke partijen BEDANKT!
CDA, VDD, Lokaal Belang, D66, GroenLinks, Sociaal Zevenaar, SP, PvdA