Beste dorpsgenoot,

We willen u als inwoner van de dorpen Aerdt en Herwen graag inlichten over de plannen in de nabije toekomst voor beide voetbalclubs en de op handen zijnde fusie.

Nu bent u wellicht geen voetballer of liefhebber er van, maar (sport)clubs zijn de basis voor goed verenigingsleven en daarmee de leefbaarheid van kleine kernen. We willen daarom de handen in een slaan en onze wensen en belangen duidelijk kenbaar maken naar de gemeenten Rijnwaarden en Zevenaar. We willen samenwerken om een actief verenigingsleven en daarvoor noodzakelijke sportactiviteiten in stand te houden voor iedere dorpsbewoner en onze jeugd in het bijzonder.

S.V. Carvium en Omni S.V. Aerdt gaan fuseren om hun voortbestaan te garanderen. Wij willen graag onder het genot van een kop koffie, onze plannen tijdens deze informatieavond delen met de inwoners van Aerdt en Herwen. Gaarne nodigen wij u uit op 14 juni om 20.00 uur in de kantine van het sportpark Henk Polman in Herwen. Uw belangstelling en steun wordt zeer op prijs gesteld.

De informatieavond organiseren wij met de dorpsraden Herwen Actief en de Dorpsraad Aerdt.

Graag tot 14 juni!

Namens
Dorpsraad Aerdt
Herwen Actief
Omni S.V. Aerdt, Frank Boschman
S.V. Aerdt, Wim Ham
S.V. Carvium, Carlo Bouwman