Goed nieuws voor Aerdtse Senioren!

Je werk zit erop,je wordt langzaam wat minder aktief en je denkt soms: Ik zou wat meer moeten bewegen! Maar waarmee begin ik? Vanaf 31 augustus start om 10:30 uur  in het dorpshuis een beweeggroep voor senioren. Het doel van de groep is: plezier in bewegen, krachtige benen,en een goed evenwicht om het valrisico te verkleinen.

Daarnaast is het plezier met elkaar ook van belang! “Zorg voor elkaar” is op donderdag ook aktief in het dorpshuis zodat er nagepraat kan worden met een kop koffie of soms een lunch.

Dus niets houdt je nog tegen om donderdag 31 augustus met je sportschoenen en een makkelijk zittend kloffie naar het dorpshuis te komen en lekker met elkaar te bewegen!!

Op dinsdagochtend, als het steunpunt van Welzijn Rijnwaarden Caleidoz open is, dan is er gelegenheid dat men zich op eigen gelegenheid verzamelt om na een kopje koffie om 10:30 uur een eindje te wandelen.