Natuurlijk ook de grote kinderen…

bolk0512Zaterdag 10 december zal de kerstboomgroep, zoals ieder jaar, weer een kerstboom plaatsen voor het dorpshuis zodat alle inwoners er weer van kunnen genieten. Net als vorig jaar zouden we het fijn vinden om hier weer een gezellige kerstontmoeting van te maken. U zult zaterdagmiddag om 15:00 uur de midwinterhoorn horen schallen om aan te kondigen dat iedereen vanaf 15:30 uur van harte welkom is in en rondom het dorpshuis.

Alle kinderen mogen een door henzelf geknutselde, op school of thuis, kerstwens in de kerstboom hangen. Buiten zullen vuurkorven branden en kunnen kinderen een broodje of een marshmallow aan een stok roosteren boven het vuur. In het dorpshuis zijn verschillende knutselactiviteiten voor de kinderen, daarbij geholpen door ouders, opa’s en oma’s of anderen. Inwoners kunnen onder het genot van een sneetje kerstbrood, warme glühwein of ander drankje met elkaar samen zijn in deze donkere dagen. Er worden heerlijke poffertjes gebakken waarvan de opbrengst naar ‘Zorg voor elkaar’ gaat.

U bent allen van harte welkom!
Omdat we graag willen weten hoeveel inwoners er komen, laat u ons weten of u komt via het inschrijfformulier? Deze zal één dezer dagen bij u in de brievenbus vallen.